Sütunlu Matkap Makinası kategorisi aramanızda 2 adet ilan bulundu

Sütunlu Matkap Makinası Popüler Ürünler

Ahşap elemanlar üzerinde silindirik delikler açmaya yardımcı olan sütunlu matkap tezgahı burada. Sütunlu matkap tezgahı kontrol kolaylığı ile delme alanında kesin bir ihtiyacı karşılar. Sütunlu matkap tezgahı yerde duran uzun bir sütuna sahiptir ve büyük malzemelerin delinmesi ve daha büyük deliklerin üretilmesi için kullanılabilir. Sütunlu matkap tezgahı matkaplarla ahşap malzemeler üzerinde daire biçimli delikler açmaktadır. Sütunlu matkap tezgahın çalışma prensipleri masa matkaplarıyla aynıdır. Sütunlu matkap tezgahı kayış kasnaklarla veya dişli çarklı sistemle çalışır. Sütunlu matkap tezgahı delme işlemini gerçekleştirmekte olan tabla; tezgah üzerindeki silindirik sütun etrafında dönebilmektedir. Bu da sütunlu matkap tezgahı delme merkezinin işlevini yerine getirebilmesinde büyük kolaylık sağlamaktadır. Sütunlu matkap tezgahı seri üretim yapan firmalarda kullanılabilmektedir.

Sütunlu matkap tezgahı hassas işler için elverişlidir. Sütunlu matkap tezgahı matkap milinin bulunduğu kısımda ve iş tablası sütun eksenine döndürülerek istenilen konuma getirilebilmektedir. Böylece çeşitli konumlarda sütunlu matkap tezgahı ile delik delme imkanınız olur. Kulsan, Ozan Makina, Promax, Sel Makina, Şahin Makina gibi çeşitli ve kaliteli firmaların sütunlu matkap tezgahı burada. Sütunlu matkap tezgahı dayanıklılığı, yüksek verimliliği, güvenilirliği, boyutsal doğruluğu ve yüksek mukavemeti ile sizlere sunuyoruz. Sütunlu matkap tezgahı yaptığı işlemlerle hem zamandan hem insan gücünden hem de enerjiden tasarruf sağlamaktadır. Sütunlu matkap tezgahı kendine ait bir alt tablası bulunmaktadır.

Sayfamızda sütunlu matkap tezgahı radyal sütunlu matkap tezgahı, kollu Sütunlu Matkap Tezgahı gibi çeşitlerle sunulmaktadır. Radyal sütunlu matkap tezgahı büyük ahşap elemanlar üzerinde birden fazla delik delmesine yardımcı olur. Ayrıca radyal sütunlu matkap tezgahı tabla üzerinde 360 derece dönebilmektedir. Sıfır sütunlu matkap tezgahı ve ikinci el sütunlu matkap tezgahı seçenekleriyle dilediğiniz ve ihtiyacınıza en uygun sütunlu matkap tezgahını buradan bulabilmenin mümkündür. Sütunlu matkap tezgahlarında filtreleme yaparak dilediğiniz ürün için satıcısı ile iletişime geçebilirsiniz. Yüksek kaliteli ve düşük fiyatlı sütunlu matkap tezgahları sayfamızda. Yüzlerce marka, model ve satıcıya anında ulaşabilme imkanı Makina Türkiye'de. Müşterilerimize üstün kalitede ürünler sunuyoruz.