Zinoks Metal - Kimdir

..

Firmamız; grup şirketleriyle birlikte 43 yıldır inşaattan dekorasyona, çelik konstrüksiyondan, lazer kesim faaliyetlerine kadar çeşitli sektörlerde faaliyet göstermektedir. Gelişen teknolojiyi yakından takip etmeyi ilke edinmiş olan grubumuz, ZİNOX markası ile Cnc Lazer Kesim, Büküm ve İmalat sektörlerinde farklı bir sinerji oluşturmuştur.

Lazer kesimde Trumpf markasına ve kesim kalitesine güvenen Zinox, bünyesinde 2 adet Trumpf TCL 3050 Lazer Kesim tezgâhı bulunuyor. Geniş makine parkı sayesinde siz değerli müşterilerimizin mamul ve yarı mamullerini istenilen hassasiyet ve kalitede sunacak altyapıya sahiptir. ISO 9001:2000 Kalite güvencesi ve uzman kadromuzla Kaliteli hizmet, uygun fiyat ve zamanında sevk anlayışımız ile çözüm ortağınız olmak istiyoruz…

Özellikle Fason lazer kesim çalışmalarında hassasiyet ve ürün teslim süreleri gerçekten büyük önem taşımaktadır. Firmamız bunun bilincinde olup konusunda uzman ekibi ile aksaklıklara yol açabilecek bazı olumsuz şartları ortadan kaldırmak için gerekli önlemleri almıştır. Müşteri memnuniyeti için hiçbir özveriden kaçınmayan Zinox, numunelerden çizim çıkarıyor, design konusunda yardımcı oluyor ve 7gün 24 saat hizmet kabiliyeti ile fark yaratıyor.

Firmamızın hizmet verdiği sektörlerden bazıları;

Makine ve yedek parça imalatı
Görsel iletişim, reklâm, tabela imalat
Asansör imalatı ve yan sanayi
Mobilya dekorasyon ve inşaat
Otomotiv yan sanayi
Elektrik-elektronik panel kabin imalatı
Ağır iş makineleri ve yedek parça imalatı
Vinç imalat
Tente imalat ve yedek parça imalat
Laboratuar aletleri ve medikal
Fuar standı, teşhir standı, raf imalatı
Aydınlatma sistemleri imalatı
Conta ve sızdırmazlık elemanları imalat firmalarıdır.

Kaliteyi ve kaliteli hizmeti uygun fiyata almak için bizi tercih eden müşterilerimize teşekkür ediyoruz.