Yedi Ekim Elektronik - Kimdir

Yedi Ekim Elektronik 2008 yılında faaliyete geçmiş ve  bir çok alanlarda hizmet vermekte olup Tekstil ve Endüstriyel alanındaki sürücülerin elektronik kartları tamirini de yapmaktadır.

Son teknolojiye sahip cihazlarla devre şemasına ya da herhangi bir bilgiye ihtiyaç duymadan garantili bir şekilde arızalı olan Elektronik kartların onarımını kısa zamanda yaparak teslim etmekteyiz.

Elektronik kartların onarımı esnasın da yurt dışı menşeli kompenentleri  gelişmiş baglantılarımız sayesinde yedek parça temini çok kısa sürede temin etmekteyiz.

Ayrıca gıda sektöründe Fırıncılar tarafından çok kullanılan Un ve Su Dozajlama Cihazlarını kendi bünyemizde üretimine başladık.

Dozajlama Cihazlarımızı geliştirerek PLC sistemiyle birleştirdik...

Unmatik ve Sumatik adı altında ürettiğimiz cihazları rutubetli ve sıcak ortamlarda oluşan arızaları minimize ederek 1 Yıl boyunca zor şartlarda test ettik.

Unmatik ve Sumatik Dozajlama Cihazlarımıza 2 Yıl garanti vererek satmaktayız.Arıza ve sorun yaşandığı taktirde onarım yapılmadan yenisi ile değiştirme kararı alarak müşterilerimize cihazımızın güvenilirliğini ön planda tuttuk.

Temel prensibimiz müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sorunlara hızlı ve doğru işlemle çözüm ortağınız olmaktır.

Hedefimiz: Sektörde önde gelen firmalar arasında olmak,daima müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktır.