EDW 723 C Halı Koltuk Yıkama Makinesi

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1

İlan No: #00184211
Kategori: Halı Koltuk Yıkama Makinesi
Marka: Safran Makine
Model Tipi: EDW 723 C
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Sipariş Üzerine
Konum: Maltepe Mah. / Adapazarı / Sakarya
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT

Satıcıyla iletişim kur

MAY Makina

MAY Makina Kimya

Danışman : Mustafa A.

3600 Watt Koltuk Yıkama Makinası

3 MOTORLU KOLTUK YIKAMA MAKİNESİ

Edw 723 C 2 motorlu koltuk yıkama makinesi , yerinde halı yıkama makinesi , yerinde koltuk yıkama makinesi, yerinde halı ve koltuk yıkama makinesi, oto koltuk yıkama makinesi ya da oto kuaför makinesi isimleriyle de adlandırılan 3 vakum motorlu koltuk yıkama makinesidir. 220 volt yani evlerde kullanılan elektrikle çalıştırabildiği için elektrik bulunan her yerde rahatlıkla kullanılabilir.

Edw 723 C koltuk yıkama makinesi üzerinde her biri 1200 watt olmak üzere 3 adet toplam 3600 watt emiş gücüne sahip vakum motoru bulunmaktadır. Edw 723 C koltuk yıkama makinesi emsalleri arasında en yüksek emiş gücüne sahip olan yerinde halı ve koltuk yıkama makinesidir. 3 motorlu koltuk yıkama makinesi üzerinde ayrıca 1 adet 55 watt gücünde su püskürtme motoru bulunmaktadır.

Edw 723 C koltuk yıkama makinesi 72 lt çelik kazana sahiptir. Koltuk yıkama yada halı yıkama işlemi yapılırken çekilen kirli su bu haznede toplanmaktadır. Ayrıca Edw 723 C koltuk yıkama makinesi arka kısmında yıkama işleminde kullanacağınız temiz suyu koyabileceğiniz 16 lt kapasiteli temiz su tankı bulunmaktadır. Yerinde halı yıkama ve yerinde koltuk yıkama işlemleri yapılırken deterjan kullanılmak istenilirse koltuk yıkama deterjanı bu hazneye koyulabilir.  ( Koltuk yıkama makinelerinde kullanılmak üzere tasarlanmış olan özel koltuk yıkama deterjanlarını firmamızdan temin edebilirsiniz. )

Edw 723 C koltuk yıkama makinesi ile birlikte 3,5 m uzunluğunda koltuk yıkama makinesi hortumu ve koltuk yıkama aparatı standart olarak verilmektedir .İlave olarak yerinde halı yıkama aparatı da satın alarak cami, iş yeri , otel, konferans salonu gibi yerlerde yerinde halı yıkama hizmeti de verilebilmektedir.
Koltuk yıkama makinesi ile yerinde koltuk yıkama hizmeti , yerinde halı yıkama hizmeti verilebildiği gibi oto kuaförleri tarafından da oto koltuk yıkama makinası olarak kullanılmaktadır.
3 vakumlu koltuk yıkama makinesi üzerinde her bir vakum motorunu çalıştırmak için ayrı ayrı 3 adet vakum motoru düğmesi 1 adet de su püskürtme motoru düğmesi bulunmaktadır. Bu sayede istenildiğinde vakum motorları ayrı ayrı çalıştırılabilir. Vakum motorlarından herhangi bir problem olması durumunda diğer motorlar bu sorundan etkilenmez ve çalışmaya devam ederler.

Edw 723 C 2 vakumlu koltuk yıkama makinası fiyatları Profesyonel koltuk yıkama makineleri modellerine göre daha ekonomik olmasından dolayı tercih edilmektedir.

3 vakumlu koltuk yıkama makinesi EDW 723 C modelin teknik özellikleri aşağıda belirtilmiştir.

MODEL

EDW 723 C

   Voltaj

220 V / 50 Hz

  Çalışma Sistemi

Yıkamalı Süpürücü

  Su Pompası

55 Watt

  Vakum Motoru

3

   Motor Gücü

1200 x 3

  Temiz Su Kapasite

16 Lt

  Kirli Su Kapasite

72 Lt

   Ağırlık

 28 Kg

   Boyutlar  (ExBxY)

71 x 65 x 105 cm

  Gövde

İnox

EDW 723 C Halı Koltuk Yıkama Makinesi Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin