Freze Tezgahları Türkiye kategorisi aramanızda 94 adet ilan bulundu

3 Numara Üniversal Freze Tezgahı

Hass | H-KF001

12.600

Toplam 3 sayfa içerisinde 1. sayfayı görmektesiniz.

Freze Tezgahları Popüler Ürünler

Freze Tezgahı Nedir ?

Endüstriyel talaşlı imalatta  kullanımı yaygın. Makina üzerinde birden fazla kesici alet ile kendi ekseni etrafında dönerek kesme işlemi yapan modellerdir. Düz ve açılı yüzeylerin işlenmesinde, kanal açma, düz ve dairesel olarak bölüntüler yapmak için kullanılır. Geometrik kesici uçları ile düz veya kavisli çeşitli şekillerdeki parçaları kesmeye yarar. Kesici uçlarının istenilen şekli verebilmesi sayesinde tüm parçalar için rahatlıkla kullanım imkanı sunar. Kaliteli parça üretimi yapabilme olanağı bulacağınız mükemmel bir makinadır. Çeşitli şekillerde uçlara sahip her türlü parça için rahat kullanabileceğiniz makinalardır.

Parçalara istediğiniz şekli verirken hiç bir sorun yaşamadan hızlı ve kaliteli üretimler yapabilme imkanı bulacaksınız. İhtiyaçlar doğrultusunda ve gelişen teknoloji sayesinde birden fazla teknik özelliğe sahip bir çok model üretildi. Hız , kapasite , seri üretim , iş sağlığı güvenliği ve çevresel faktörler göz önünde bulundurularak özel tasarıma sahip birden fazla model hizmete sunuldu. Siz de mühendislik harikası bu freze tezgahı modelleri inceleyebilir , ürünler hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.İmalat sırasında kaliteli sonuçlar almanızı sağlayacak tüm modeller portalımızda.Dayanıklı yapısı sayesinde uzun yıllar sorunsuz kullanım imkanı bulacaksınız. Endüstriyel üretim sırasında sanayi tarafından çokça talep edilen makinaları sayfamızda bulabilirsiniz. Tezgah modellerinden bazıları ; CNC 5 eksen , üniversal , kalıpçı, dik, koca kafa , masaüstü , mil açma , tarama, yatay , dikey , kombine  , kopya  freze tezgahı ve daha fazlası web sayfamızda.

Talaşlı tezgah kategorisinden istediğiniz model veya çeşit tezgahları bulabilir , ihtiyacınıza uygun model ürünü sipariş verebilirsiniz. Kiralık , satılık , sıfır freze tezgahları ürün çeşitleri makinaturkiye'de.