MT75SPH Etiketleme Makinası

Fiyat Sorunuz
Adet

İlan No : #00135278
Kategori: Şişe Etiketleme Makinası
Marka: Renas Makina
Model Tipi: MT75SPH
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Ünalan Mah. / Üsküdar / İstanbul
Kısa Detay: 1 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Kredi Kartı, Posta Çeki

Satıcıyla iletişim kur

Renas Makina

Renas Makina ve Otomasyon Sistemleri

Danışman : Musab S.

SP Opsiyonu;
 

 

Renas M serisi Etiketleme makinalarında bulunan birçok opsiyondan birisi olan SP opsiyonu, makinanızın, bir PLC kontrol ünitesi tarafından kontrol edilmesini ve tüm hareketli parçalara tahriğin akıllı step motor tarafından verilmesini sağlar. SP opsiyonu bulunan makinalarda, etiketin sarım hızını ayarlayabilirsiniz, ayrıca diğer M modeli etiketleme makinalara göre daha hassas pozisyonlama yapar bu sayede bir çok etiket çeşidinde sorunsuz olarak çalışabilirsiniz. Ayrıca makinayı aldıktan sonra ihtiyacınıza göre, makinamızı daha fonksiyonel bir hale getiren H opsiyonunuda ekekletebilirsiniz.

Renas M serisi silindirik  etiketleme makinaları, tüm silindirik ve yuvarlak, cam şişe, pet şişe,cam kavanoz, teneke, tırtıklı tenekeler ve şişeler, PE, PP malzemelerden üretilmiş ambalajlar, Kt opsiyonu eklenerek krem tüpler, slikon kartuşlar v.b. bütün silindirik nesneleri şişe, kavanoz , kutu çeşitlerinde sorunsuz olarak etiketleme yapar. Emsal makinalardaki, etiketlemeye başlama noktası hataları, kaydırma, yamuk yapıştırma v.b problemleri asla yapmaz. Özellikle tam sarım etiketleme gibi zor işlerde de sorunsuz olarak çalışır.  

Renas Mt-75sp silindirik  etiketleme makinası, 20mm ile 240mm arasındaki etiket boyutlarının tamamında çalışabilecek şekilde tasarlanmıştır. 245mm çapa kadar olan silindirik şekildeki tüm cisimleri etiketleyebilir. 

Renas Mt-75sp silindirik  etiketleme makinasında bulunan  tarih kodlama özelliği sayesinde, ayrı bir işçiliğe gerek kalmadan, etiketinizin dilediğiniz bir bölümüne 3 satır ve toplamda  36 karakter olarak son kulanma tarihi, parti numarası, ağırlık v.b. bilgileri kodlayabilirsiniz.

Renas M serisi silindirik  etiketleme makinalarında standart olarak bulunan, akıllı tanıtma özelliğine sahip fiber optik sensör sayesinde, etiketinize durma noktasını kolaylıkla tanıtarak, firesiz olarak çalışabilirsiniz. 

Renas M serisi silindirik  etiketleme makinalarında standart olarak bulunan akıllı pozisyonlama sistemi sayesinde, etiket sarımına başlamadan önce etiketin başlangıç kuyruğunun nekadar olacağına siz karar verebilirsiniz. Başlangıç kuyruğunun uzunluğunu ayarlamak son derece kolaydır. Yapacağınız ayar sayesinde etiketiniz her zaman aynı noktada durup, aynı noktada başlar. 


 

SpH Opsiyonu;

Renas M serisi silindirik  etiketleme makinalarında  bulunan H Opsiyonu makinanızın birçok özelik kazanmasını sağlar, SP opsiyonuna sahip makinalara daha sonradan eklenebilinen bu opsiyon sayesinde,  makinanızı ihtiyacınıza göre tamamen kişiselleştirebilirsiniz. Örneğin, kaç adet etiketleme yaptığınızı öğrenebilirsiniz.  Sensörsüz olarak etiket boyutunu ayarlayabilir, ard arda 2 yada 3 kez etiket yapıştırabilir, zaman aralığı ile çalışmayı devreye sokabilirsiniz. Makinanızda bu Opsiyona sahip olmak için SP Opsiyonunu da almanız gerekmektedir. 
 

Tp Opsiyonu;

Renas M serisi silindirik  etiketleme makinalarında bulunan Tp Opsiyonu sayesinde, şeffaf etiketlerde de rahatlıkla çalışabilirsiniz. Tp  opsiyonu Renas M serisi etiketleme makinalarının tüm modellerine uygulanabilmektedir.

 

Kt Opsiyonu

Renas M serisi silindirik  etiketleme makinalarında bulunan Kt Opsiyonu sayesinde, lamine, PVC, PE, alüminyum v.b. krem tüplerine, silikon ve mastik kartuşlarına,  çeşitli silindirik kartuşlara etiket yapıştırabilirsiniz. dakikada Ortalama 10-15 adet arası kapasitede çalışabilirsiniz.  Kt opsiyonu tüm Renas M serisi silindirik etiketleme makinalarına uygulanabilmektedir. Renas Ar-Ge birimimiz mevcut Kt  modülüne göre çok daha yüksek kapasitede çalışabilen, şarjörlü tip tüp etiketleme modülü üzerinde çalışmaktadır.

MT75SPH Etiketleme Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır.İlk yorum yapan sen ol!