Reklamcı Lazer Kesim Makinası kategorisi aramanızda 45 adet ilan bulundu

130 W Co2 Gravür Reklamcı Lazer Kesim Makinası

ABP Laser | 130W

3.800

130x100 cm 150 Wat Lazer Kesim Makinesi

Sistem Lazer | SM-1310

4.990 +KDV

160 x 100 Cm Kesim Alanı (130-150 W) Co2 Lazer Kesim Makinası

DNC Laser | 130-150W

6.000 +KDV

2100 X 3100 300 Watt Pleksi Kesim Lazeri

Robart Lazer | LM 2030 300 watt

65.000 +KDV

2100 X 3100 210 Watt Pleksi Kesim Lazeri | 0532 3612620

Robart Lazer | LM 2030/210

60.000 +KDV

Çift Kafa 160X100 Cm Kesim Alanı 130-150W Co2 Lazer Kesim Makinesi

DNC Laser | 130-150W

6.700 +KDV

2100 X 3100 450 Watt Pleksi Kesim Lazer Makinesi

Robart Lazer | LM 2030 450 watt

120.000 +KDV

130 x 90 Cm Kesim Alanı (130-150 W) Co2 Lazer Kesim Makinası

DNC Laser | 130-150W

5.800 +KDV

Çift Kafa 130 x 90 Cm Kesim Alanı (130-150 W) Co2 Lazer Kesim Makinası

DNC Laser | 130-150W

6.500 +KDV

Masaüstü Lazer Kesim Makinası

Triumph | TR-3050

30 Watt Lazer Kesim Ve Markalama Makinesi

Gcc Laserpro | EXPLORER II

300 W VE 150 Watt CO2 Lazer Kesim Makinası

Quantiumlaser | Quantium-1530

120 W CO2 CNC Lazer Kesim Makinası

Esp Mühendislik | ESP-K003

Toplam 2 sayfa içerisinde 1. sayfayı görmektesiniz.

Reklamcı Lazer Kesim Makinası Popüler Ürünler

Çok daha detaylı, hızlı ve ince kesim yapabilmek için lazer kesim makinası modelleri büyük kolaylık sunuyorlar. Bu sayede farklı yüzeyler üzerinde hem iş hem de hobi amacıyla kesimler yapmayı sağlayan bu makineler, ihtiyacınızı en hızlı sürelerde tamamlarken, ortaya yüksek özelliklere sahip kesimlerin çıkmasını sağlıyorlar.

 

Lazer Kesim Nedir?

Lazer kesim hobi ya da çeşitli iş kollarında uygun parçaların elde edilmesi için yapılan bir kesim işlemidir. Demir, bimetal, ahşap, paslanmaz ve metal malzemeleri kesmek için tercih edilmekte olan, genelde sanayi amacıyla kullanılan ama okul, hobihaneler ya da benzeri amaçlar için de tercih edilen bir kesim teknolojisidir. Lazer ile yapılan kesme işlemleri genelde optik aracılığı ile yüksek güç üretmekte olan lazerin çıkışını yönlendirme suretiyle yapılmaktadır. Lazer optiği ve CNC ile üretilen malzeme ya da lazer ışını yönlendirilerek kesim tekniğine uygun şekilde kullanmaktadır. Malzemeleri kesmek için kullanılan makineler de malzemeye kesilecek olan desenin CNC ya da G kodunun yüklenmesi ile çalışmaktadırlar. Odaklanmış olan lazer ışını kesim yapılacak olan malzemeye yönlendirme yapılır ve daha sonra lazer ışını çıkarak eritme, yanma, buharlaşma ya da gaz püskürtme yöntemleri kullanılarak ince kesim işlemleri yapılır. Lazer kesim makinası fiyatları da bu kesme özelliklerine göre değişkenlik göstermektedirler. Aynı zamanda sanayi tipi lazer kesiciler düz levha malzemelerinin yanında profil ve boru malzemelerinin de kesilmesi için kullanılabilmektedirler.

 

Lazer Kesim Nasıl Yapılır?

Lazer kesim yapmak için farklı kesim yöntemleri tercih edilmektedir. Makineler kesim yapılacak plakaya göre farklı özellikler taşısalar da çalışma yöntemleri aynıdır. Lazer ışınlarının üretilmesi için kapalı bir kap içinde elektrik rezonanslarının uyarılmasını içermektedir. Parlayan materyal uyarılma ile birlikte ışın da ışık akışı haline getirilir ve kaçmak için yeterli oranlarda enerjiyi elde etmesi için aynaya yansıtılır. Yansıtılan aynalar da fiber optik halinde tutarlı ışığı mercek dahilinde yansıtır. Böylece odaklanmış olan noktaya yüksek ısılarda lazer ışını gönderilir ve bu ışın sayesinde makinenin hafızasına alınmış olan desenlerin plak üzerinde kesilmesi mümkün olmaktadır. Tüm bu işlemler ise çok kısa sürelerde yapılır ve böylece kesim işlemleri de kısa sürelerde sonuca erişir.

 

Lazer Kesim Avantajları Neler?

Lazer kesim kaynağında istikrarlı bir şekilde yansıtılan paralel ışınlar genelde 1,5 – 2 mm arasında olmaktadırlar. Bu kiriş ise normal koşullarda yoğun bir lazer ışını oluşturmak için lens ya da ayna yardımı ile çok daha küçük noktalara odaklanır ve yoğunlaşma yaşanır. Kontur kesme sırasında özellikle mümkün olan en pürüzsüz yüzeyin elde edilmesi önemli olduğundan lazer makinesinin en iyi şekilde yoğunlaşma ve odaklanma yapabilmesi önem taşımaktadır. Mekanik kesimler üzerinde lazer ile çalışmanın avantajı iş parçasının kullanılabilir olmasını ve iş parçasının uyumunu arttırmaktadır. Hassasiyeti çok iyi şekilde ayarlar ve lazer sistemlerinde ısıdan etkilenmekte olan alanın küçük olması yüzünden kesilmekte olan malzemenin bozulma ya da zarar görme ihtimali de oldukça düşük olmaktadır. Aynı zamanda metallerin lazer ile kesilmesi plazma kesimlerine göre çok daha hassas özellikler gösterir. Sacın kesilmesi esnasında daha az enerji kullanım avantajlarına da sahip olmaktadır. Bunun yanında çoğu sanayi amacıyla kullanılan lazer, plazma kesiminin yapabileceği metal kalınlığından daha fazla kesme yapamaz. Yüksek güçte çalışmakta olan yeni tip lazer makineleri ise plazma kadar kalın malzemelerde de hassas kesme işlemleri yapmaya yardımcı olmaktadır.

Tüm bunların yanında lazer kesim yapmanın başka alanlarda da büyük faydaları bulunmaktadır. Parça imalarında kalıp maliyetinin olmaması kesim işlemlerine daha büyük avantajlar sunmaktadır. Aynı zamanda plaka yapısına göre her türden yazı, amblem ya da resim kolaylıkla plaka üzerine işlenebilmekte ve kesilmektedir. Hızlı olduğu için de zamandan tasarruf sunan lazer kesim, çok yoğun iş temposunda bile ihtiyaca uygun sonuçlar yaratabilmektedir. Ekonomik olarak da parçaları herhangi bir zarar görmeden kesilmesini sağladığı için kolaylık sunmaktadır. Yüksek işlemli hızlara sahip olduklarından daha fazla iş yapılmasını da sağlayarak iş hacminin de artmasına neden olmaktadır. En büyük avantajlardan birisi ise kullanılan plakaya zarar vermeyerek güvenli bir kesim imkânı yaratmasıdır.

 

Lazer Kesim Makineleri Modelleri Neler?

Lazer kesim makineleri kullanılacak olan plakaya göre farklılık göstermektedirler. Lazer makinesi tercihlerinde kesim yapacağınız alana göre doğru olan modelleri seçmeniz istediğiniz sonuçları alabilmeniz için önemlidir.

 

Ahşap Lazer Kesim Makinaları

Ahşap lazer kesim makinası sadece ahşap üzerinde kesim yapmanızı sağlayan makinelerdir. Ahşap işleme işlemleri için çok önemli olan bu makineler sayesinde hobi ya da sanayi amaçlı işlemlerinizi yapabilirsiniz. İhtiyacınıza uygun olarak lazer gücünü, işleme yüzeyini ve diğer özelliklerini de seçmenize imkân veren ahşap modeller böylece en hassas işlemlerin bile rahatlıkla yapılmasını olanaklı hale getirmektedirler. Bu makineler hobi lazer kesim makinası olarak da kullanılabilmektedirler. Genelde hobi malzemeleri için ahşap temel plaka kabul edildiğinden hobi amaçlı olarak kullanılacak malzemelerin sağlanması için ahşap lazer makineleri büyük yarar sağlayacaktır.

 

CNC Lazer Kesim Makinaları

CNC lazer kesim makinası CNC mantığı ile kesim yapmanızı sağlayan lazer makinelerine denilmektedir. Özel gazlar kullanılarak lazer ışını meydana getirilir ve 2 boyutlu kesme, kazıma ve delme gibi işlemlerin çok kısa süreler içerisinde yapılmasını olanaklı hale getirirler. İstenilen şekiller bilgisayar ortamında hazırlanır ve bu dosyalar bilgisayardan makineye aktarılarak kesim işlemleri başlatılır. Lazer ışını ile kesme yapıldığı için istenen kesim tam tamına sağlanmaktadır. Hassas şekilde kesim yaptığı için hem hobi amaçlı hem de sanayi amaçlı kullanımlar için ihtiyacı doğru olarak karşılamaktadır.

 

Evde Kullanılacak Lazer Kesim Modelleri

Ev tipi pleksi lazer kesim makinası modelleri sayesinde evinizde de rahatlıkla kesim işlemlerinizi yapabilirsiniz. Evinizde yeni bir şeyler üretmeyi seviyor ya da evinizde satış yapacağınız ürünleri hazırlamak istiyorsanız pleksi lazer kesim makinası ihtiyacınızı doğru olarak görecektir. Geniş kullanım alanı birlikte ev tipinde lazer makinesi kullanmak için ahşap lazer kesim makinası fiyatları da göz önünde tutulmaktadır. Özellikle ev içinde ahşap ürünlerin de yaygın olarak tercih edilmesi ahşap olarak kesim yapma imkânı veren lazer makinelerini de öne çıkarmaktadır.

Ev tipi lazer kesim makinası kullanılarak evinizi hem hobihaneye hem de küçük bir işletmeye çevirebilirsiniz. Evlerde rahatlıkla kullanılmak için üretilmiş olan bu özel modeller güvenli kullanımları ile birlikte farklı plakalar üzerinde çalışmanızı mümkün hale getiriyorlar. Mini lazer kesim makinası olarak da anılan bu modeller ile birlikte farklı plakalardaki hassas kesimlerinizi en iyi şekilde yapabilirsiniz. Hatta sadece pleksi ya da ahşap üzerinde değil metal üzerinde de işlem yapabilmek için metal lazer kesim makinası modellerini tercih edebilirsiniz.

 

Lazer Kesim Makinesi Fiyatları

Lazer Makinası Modeli Fiyatı
60*40 Cm Calısma Alanlı Tek Kafa Lazer Kesim Makinası 21,000 TL
Lazer Kesim Makinası 600x900 6,500 $
Buyuk Kameralı Konveyör Bant Sistemli Lazer Kesim Makinası 15,000 $
100*160 Cm Çalışma Alanlı Çift Kafalı Lazer Kesim Makinesi 5,900 $
Fiber Lazer Kesim Makinası 6.500-1.500 Mm 50,000 $
20 W Fiber Markalama Makinası 4,750 $
130*90 Cm Çalışma Alanlı Projektorlu Lazer Kesim Makinası 7,500 $
60*40 Cm Çalışma Alanlı Lazer Kesim Makinası 21,000 TL
100*160 Cm Calısma Alanlı Çift Kafalı Lazer Kesim Makinası 5,900 $

 

Lazer ahşap kesim makinası ya da hobi ahşap lazer kesim makinası fiyatları başta olmak üzere tüm lazer kesim makinaları için özelliklerine ve güçlerine göre farklı fiyatlar bulunmaktadır. Fiyatlar cihazların özelliklerine ve lazer güçlerine göre belirlenmektedir. Ancak sunulan geniş yelpaze sayesinde farklı lazer kesim modelleri arasında en uygununu bulabilirsiniz.