RYD Y 5000 Su Bazlı Boya Dolum Makinası

Fiyat Sorunuz
Adet

İlan No : #00123044
Kategori: Yarı Otomatik Sıvı Dolum Makinası
Marka: Renas Makina
Model Tipi: RYD-Y 5000
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Ünalan Mah. / Üsküdar / İstanbul
Kısa Detay: 1 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Kredi Kartı, Posta Çeki

Satıcıyla iletişim kur

Renas Makina

Renas Makina ve Otomasyon Sistemleri

Danışman : Musab S.

Neden RYD-Y?

Çünkü Renas RYD-Y serisi sıvı dolum makinaları, bidondan, varilden, musluktan dolum,  v.b. ilkel  yöntemlere göre; Daha hijyenik, daha seri, daha  hassastır ve daha az iscilik gerektirir. yaptıgınız dolumlar cok daha profösyoneldir. RYD-Y viskositesi yüksek ürünlerinizde  de sorunsuzca çalışır,
 

Ne Fazlası Var?

Renas RYD-Y serisi sıvı dolum makinalarını emsallerinden ayıran üstün özelliklerinden bazıları;

 
Kolay Temizlenebilir Flanslı Ferrule Sistemi

RYD-Y baglantı yerlerinde bulunan, kolay temizlenebilir flanslı ferrule sistemi sayesinde,hiçbir anahtarveya teknik ekipman gerektirmeden ürüne temas eden yüzeylerbir birkaç dakika içerisinde sökülerek temizlenebilir. Bu sayede üretimlerinizde hijyen
konusunda asla sıkıntı yasamassınız. 


Anti Bakteriyel Conta Ve Oringler.

RYD-Y ürüne temas eden veya etmeyen noktalarda bulunan tümconta, oring, keçe gibi parçalarantibakteriyel silikon malzemeden üretilmistir, bu sayede ürüne temas eden noktalarda maksimum hijyen sartlarını saglayarak GMP sartlarına uygun üretim yapabilirsiniz.

Hassas dozajlama Mekanizması

RYD-Y üzerinde bulunan ve 0,5 mm hatfe aralıklı hassas dozajlama kolu sayesinde tek makina ile birçok dolum aralıgında   minimum sasma oranı ile çalısabilmeye olanak saglar. Siz dozajlama ayarını degistirmediginiz surece, herzaman aynı ölcüde çalısır.

Acil Durum Butonu

RYD-Y üzerinde bulunan acil durum butonu sayesinde, makina hangi konumda olursa olsun, pistonu geriye alarak, makinayı   güvenli bir konuma getirir. RYD - Y 6331 sayılı is guvenligi yasasına uygun bir makinadır. Yasaya uygun hale getirmek için ekstra tadilat gerektirmez.

3 Yollu aktüvatör sistemi

RYD-Y üzerinde bulunan, mukavemeti arttırılmış yüksek hacimli bunkerinden emiş yaparken emiş yönünü ayarlayan, kolay temizlenebilir pnömatik aktüvatör sistemi sayesinde, emiş pistonundaki ürünü asla geri basma problemi yaşatmaz.. 
Otomatik ve Manuel Modu

RYD-Y Üretim hızınıza ve seklinize gore iki farklı modda çalısabilir. Makina ile birlikte ücretsiz verilen pedal switch sayesinde manuel modda yada otomatik modda zaman ayarlı olarak calistirabilirsiniz. Özellikle seri imalatlarınızda pedala basmanıza gerek kalmadan kendisi çalısır. 

Damlamayı önleyici Nozul

RDY-S damlamayı önleyici nozul sistemi sayesinde, dolumdan sonra damlatma yapmaz bu sayede dolum yaptıgınız siseler   asla kirlenmez, damlamadan kaynaklanan gramaj fireleri olusmaz.. 

Honlanmıs Urun Emis Pistonu

RYD-Y emsallerinde bulunmayan honlanmis urun emis pistonu sayesinde, yuksek gramajlarda bile çok hassas dozajlama yaparak, dolum firesini minimuma  indirir. Prüzsüz piston yüzeyi sayesinde piston keçeleri uzun çalısma ömrüne sahiptir. Emsalleri gibi kısa sürede piston keçesi bozmaz...
 

Dahili Sartlandırıcı ve Slide Valf

RDY-S de bulunan dahili sartlandırıcı sayesinde, hava tesisatında olusabilecek ve makinanın pnömatik sistemine zarar 
verebilecek su ve pas gibi etkenlere karsı koruma altındadır. Makinanın hava girisinde bulunan slide valf sayesinde, ayri bir vanaya gerek kalmadan, makina ile isiniz  bittiginde, sistemden havayi kesebilirsiniz.


Diğer Özellikler

Makina Gövdesi: Makina gövdesi ve tüm metal yüzeyler SUS 304 Paslanmaz çelikten imal edilmistir. 

Elektrik Sistemi: Makina gövdesi olusabilecek her türlü elektriksel tehlikeye karsı sasesinde  bulunan topraklamasayesinde koruma altındadır. 

Elektro Pnömatik Sistemi:   RDY-Y elektro pnömatik sistemi sayesinde daha hassas dozajlama yaparak, üretim firelerinizi minimuma indirir. 


Opsiyonel Özellikler

         1) RDY-Y ihtiyacınıza göre, Ürüne temas eden yüzeyler SUS 316 veya daha farklı bir meteryalden üretilebilir.
         2) RDY-Y Yüksek ısıda doldurmanız gereken urunlere de çalısmaya uygun olarak uretilebilir. 
         3) Ürününüzün karıştırma mecburiyeti bulunan durumlar için, ürün besleme bunkeri üzerinde değişik ebatlarda ve şekillerde, farklı hızlarda çalışan yada hızı ayarlanabilir karıştırıcı yapılabilir.  
         4) Dolum Hatında kullanım gerektiren durumlarda sensör tetiklemeli olarak üretilebilir. 
         5) Istege baglı olarak dolum adedini gosteren sayıcı eklenebilir.
         6) Sürekli sıcak tutulması geren ürünler için, ısıtıcılı, çift cidarlı yada tek cidarlı bunkerli olarak üretilebilir.

 

Doldurabilecegi Ürün Çesitleri

Örnegin: Bal, pekmez, nar ekşisi, reçel, şampuan, tahin, krem, saç losyonu, salça, acuka, sarımsak sosları, waffle hamuru, yoğurt, Tereyağı (ısıda),  şokella, fındık ezmesi, sıcak çikolata, yoğun kıvamdaki boyalar, gress yağı, araba cilası, ketçap, mayonez, hardal sosu, v.b. yoğun ve viskositesi yüksek tüm ürün çeşitlerinin tamamını doldurmaya uygundur. Boyar ve kalıcı tahribat yapan urunleriniz dısında urun numunenize deneme dolumu yapabiliriz. 
               
 

Üretim Bilgileri ve Termin
 

Üretim Bilgileri:

RYD -  Y Türkiye’de  kendi tesislerimizde üretilmektedir. Firmamız RYD - Y serisi sıvı dolum makinalarının standart dolum aralıklarındaki modellerini büyük ölçüde stoklu olarak çalısmaktadır. Karar verdikten sonra uzun bekleme süreleri ile vakit kaybetmeniz gerekmemektedir.

Özel Üretimler:
RDY-Y standart dolum aralıkları dısında, ihtiyacınıza uygun farklı dolum aralıklarında üretilebilir. Standart dısı üretimlerde, 
teslimat termini 5 ila 20 gün arasıdır. Dolum nozullarında bulunan  dolum memeleri ihtiyacınıza uygun olarak farklı boyutlarda uretilebilir. 110V veya farklı voltajlarda çalısmanız gereken durumlarda, makina ihtiyacınıza uygun olarak uretilebilir.

Diğer Açıklamalar:

Ambalaj: Makinamız uzun mesafelere rahatlıkla sevk edilmeye uygun bir sekilde ambalajlanmaktadır.

Nakliye:  Urununuzu anlasmalı oldugumuz kargo ile çok uygun fiyatlara sevk edebiliriz. Dilerseniz kendi anlasmaniz olan ambar yada kargo ile sevk edebiliriz.
 

Garanti:  Makinamız  fabrikasyon hatalara karsı 1 yıl süre ile garantilidir

 

GENEL ÖZELLİKLER

Yüzeyler

304 Paslanmaz

Güç Tüketimi

250 Watt

Enerji 220V / 50HZ
 
 
 

Makinamız İle Doldurabileceğiniz Ürünlerden Bazıları:

İçme Suyu, Meyve Suyu, Limonata, Sporcu İçecekleri, Enerji İçecekleri, Turşu Suyu, Şalgam Suyu, Süt, Ayran, Sirke, Ayçiçek Yağı, Bitkisel Yağlar, Şampuan, Saç Bakım Yağı, Masaj Yağı, Bal, Pekmez, Dondurma, Nar Ekşisi, Krem, Cilt Maskesi doldurulabilir.

 

Tip: Yarı Otomatik  Yoğun Akışkan Ürün Dolum Makinası
Model: RYD-Y 5000
Çalışma Aralığı 500 - 5000 ml
Kapasite 5 - 20 Adet / Dakika
Dolum Hassasiyeti ±%1
Giriş Voltajı 220V AC
Güç Tüketimi 0,5 Kw
Hava basıncı 0,4 - 0,6 MPa (4 - 6 Bar)
Ölçüler 115 x 49,5 x 44 cm
Ağırlık 21 Kg
Çalışma Şekli  Pedallı yada Otomatik 
Metaryel Paslanmaz Çelik

RYD Y 5000 Su Bazlı Boya Dolum Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır.İlk yorum yapan sen ol!