Üyelik formunu nasıl doldurmalıyım?

- İlk şıkta yer alan “Üyelik Tipi”nizi seçerek başlayın!

- Vermiş olduğunuz üyelik bilgilerinizin kesintisiz ve düzgün bir iletişim için doğru olduğundan emin olun. İleride yaşanması olası aksaklıklar halinde müşteri temsilcilerimiz sizden kimlik bilgilerinizi istediğinde, sistemdeki kayıtlı bilgilerinizle eşleşmemesi halinde yardımcı olamayacaklardır. Üye kimliğiniz konusunda bir şüphe söz konusu olursa makinaturkiye.com' a girişiniz engellenecektir.

- Formda yer alan ve (*) ile belirtilmiş alanları doğru bir şekilde doldurduğunuzdan emin olun.

- Belirlemiş olduğunuz kullanıcı adını kolay hatırlayabileceğiniz, şifrenizi ise zor tahmin edilecek şekilde belirlemenizde fayda var. Minimum 6 haneden oluşacak şifrenizi belirlerken rakam ve harflari aynı anda kullanmanızı güvenliğiniz açısından tavsiye ederiz.

- Kullanıcı adı ve şifresini belirlerken Türkçe harf (ş, ö, ç, ğ, ü, ı), büyük harf, özel şekil veya yazı karakterleri (&, $, !, Z, >, @ vs.) kullanamazsınız.

- Belirtmiş olduğunuz mail adresinizin çalışan bir hesap olmasi dahilinde hesabınız ve site içindeki gelişmelerden daha hızlı bir şekilde haberdar edilebileceğinizi unutmayın.

- Üyelik sözleşmesini okumadan formu onaylamayın.

-  Formu eksiksiz olarak dolduğunuzdan emin olduğunuzda Ücretsiz Üye Ol kutucuğunu tıklayarak, formda belirtmiş olduğunuz mailinize gelecek aktivasyon e-postasını kontrol edin.

Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin